Son Yazılar
Ana Sayfa / Manşet / SONUÇ BİLDİRGESİ

SONUÇ BİLDİRGESİ

KULABERLER KÜLTÜREL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

22/10/2016 cumartesi günü saat 13;30’da olağan genel kurul toplantısı yapmak üzere dernek üyeleri derneğe ait lokalde toplanmıştır,82 üyeden 30 üyenın iştirak ettiği tespit edılmiştir başkan Ahmet KULABER tarafından konuşma ile genel kurul başlamiştir.

daha sonra gündem maddesi gereği divan teşkili yapıldı Ahmet KULABER tarafından verılen bir önerge ile divan başkanlığına Sadık KULABER  yardımcılığına Şaban KULABEROĞLU katıpliklere Ahmet KULABER ve Nusret KULABER oy birliği ile seçildi.

daha sonra divan kurulu yerını aldı genel kurul 1 dakıka saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasından sonra genel kurula toplantı gündemı okundu gündemın tamamı genel kurul tarafından kabül edıldı

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELİKLERINE

1-) Adem ZAİMOĞLU 2- Cumali TEMELCİ 3- Muhammet KULABEROĞLU 4- Aydın SOLMAZ 5- Ömer T uran KULABER 6-Mustafa KULABEROĞLU 7- Sait TEMELCİ

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELİKLERINE