Son Yazılar
Ana Sayfa / Manşet / Kulaberler Kültürel Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği – Hoşgeldiniz

Kulaberler Kültürel Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği – Hoşgeldiniz

Kulaberler Kültürel Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği  sosyal,kültürel,ekonomik yardımlaşma ve dayanışmayı yaşatabilmek ve bu uğurda çeşitli sosyal faaliyetler icra edebilmek adına kurulmuş bir dernektir.

Derneğimizin güncel konularda çeşitli faaliyetler yürütmek,folklor kulüpleri oluşturmak ve destek vermek,yardıma muhtaç insanlarımıza ve tüm öğrenci kardeşlerimize destek olmak gibi yerel ve evrensel alanda birçok amacı bulunmaktadır.

Derneğimizle ilgili misyon ve faaliyetlerimizi görebilmeniz,yapacak olduğumuz etkinliklerden haberdar olabilmeniz ve derneğimizi tanıyabilmeniz amacıyla sitemizi clash royale oluşturmuş olduk.

Derneğimizle ilgili her türlü yorum,görüş ve eleştirilerinizi iletişim bölümümüzden bizlere iletebilirsiniz.Teşekkür ediyoruz.