Son Yazılar
Ana Sayfa / Hakkımızda

Hakkımızda

Kulaberler Kültürel Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği 1998 yılında yöresel değerleri yaşatmak ve bölgemizin kültürünü,gelenek ve göreneklerini anlatabilme çabasıyla açılmıştır.Ahmet Kulaber‘in başkanlığını yaptığı derneğimiz yaşanan güncel konularla ilgili istişareler yapabilmek,fikir belirtebilmek,yöremiz ve bölgemiz hakkında insanımızı bilinçlendirebilmek adına çeşitli etkinlikler düzenlemek gibi faaliyetler yürütmektedir.

7’den 70’e tüm insanımız hakkında çalışmalar yürüten Kulaberler Kültürel Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği insanımıza değer vermeyi ve her türlü ihtiyaçta insanımızla birlikte olabilmeyi amaç edinmiştir.

Derneğimiz hakkında daha fazla bilgi almak isteyenlerin Misyon ve Faaliyetlerimiz kısmına ve ayrıca yönetim kurulu ve üye listemize bakmalarını öneririz.

Kulaberler Kültürel Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim ve Üye listesine ait bilgilerimiz aşağıdadır.

Başkan : Ahmet Kulaber
Başkan Yardımcısı : Ahmet Kulaber
Muhasip : Muhammet Kulaberoğlu
Sekreter : Osman Kulaberoğlu
Üye : Aydın Solmaz
Üye : Adem Zaimoğlu
Üye : Ömer Turan Kulaber

Kulaberler Kültürel Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği‘nin misyonu ve faaliyetleri aşağıdaki listede maddeler halinde sıralanmıştır.En büyük amacımız kültürel yardımlaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmaktır.

• Kulaberler arasındaki sosyal,kültürel,ekonomik yardımlaşma ve dayanışmayı yaşatmak,yöremize ait gelenek ve göreneklerimizi nesilden nesile aktarmak
  • Güncel konularla ilgili seminer,panel ve konferans düzenlemenin dışında derneğin amacı doğrultusunda gazete,dergi,broşür,afiş ve matbaa çıkartmak
  • Folklor’e gönül vermiş kişiler için folklor kursları açmak ya da açtırmak
  • Sel,deprem,toprak kayması ve buna benzer doğal afetlerde yardıma muhtaç insanlarımıza yardımcı olmak konusunda gönüllü olmak
  • Başta Kulaberler’in olmak üzere yardıma muhtaç insanlarımızın ekonomik sorunlarını çözmek
  • Yardıma muhtaç öğrencilerin barınma,kitap ve yemek gibi ihtiyaçlarını karşılamak ve burs alabilmelerini sağlamak
  • Yöremiz insanının istihdam sorununa çözüm bulmak adına gerekli mercilerle iletişim kurmak
  • Derneğimiz üyeleri arasında sportif faaliyetleri arttırmak ve bu amaçla organizasyonlar düzenlemek
  • Yöremiz insanı için vakit geçirebilmek ve zamanı aktif kullanabilmek adına 2908 sayılı kanunun 90.maddesi gereğince lokal ve şube açarak hizmete sunmak

şeklindeki faaliyetlerimiz misyonumuzu ve amacımızı oluşturmaktadır.

Scroll To Top